Biletopit - Tunne ja näytä kauniilta upeassa biletopissa

Toisin kuin normaalit topit, biletopit ovat rohkeita, hauskempia ja kenties paljastavampia. Trendikäs biletoppi on oiva mauste bileisiin ja baariin! Käytä biletoppia näyttääksesi erittäin kuumalta tanssilattialla tai vain tuodaksesi esille upeaa vartaloasi ja luodaksesi itsellesi itsevarmuutta.

On helppo hankkia bilevaatteet netistä, eivätkä biletopit ole poikkeus. Kun selailet biletoppeja netistä sinun on helppo löytää kaikenlaisia ​​jännittäviä malleja, aina pitkälle ulottuvista v-mallisista topeista hihattomiin ja muihin puseroihin. Mutta tietenkin mikä parasta on kun löydät kauniita glitterillä kimaltelevia biletoppeja ja uhkarohkeita muotoiluja. Netissä on tarjolla kaikkea mitä vain voit kuvitella!

Biletopit

Vinkit biletopin ostoon

Valitse monipuolisia värejä ja malleja

Hyvä tapa turvata vaatekaappisi on hankkia monipuolisesti biletopit niin, että pystyt vaihtamaan toppia aina mielesi mukaan. Perus biletopeissa kannattaa mieluiten suosia helppoa leikausta ilman mitään epätavallista yksityiskohtia. Myös värit kuten musta, punainen ja, valkoinen sopivat hyvin kaikkien kanssa. Näin voit helposti luoda eri ilmeen saman biletopin kanssa hyödyntäen eri housuja, hameita ja sukkahousuja.

 

Pidä biletoppia kuin mekkoa

Jotkut suosituimmista biletopeista ovat pitkiä tunikatoppeja, jotka ulottuvat alas reisien tasolle. Paras tapa pitää tunikatoppia on käyttää sitä kuin mekkoa yhdistämällä siihen esimerkiksi leggingsit tai sukkahousut.

 

Esittele parhaita puolia

Valitse itsestäsi jotain jonka tiedät tuovan esiin parhaita puoliasi kehossa tai kasvossa. Korostamalla hyviä osia, voit "piilottaa" osia joista et ole varma / et pidä. Joten valitse biletoppi joka korostaa hyviä puoliasi!

Onko sinulla mukavat rinnat? Nosta ja paranna rintojesi äärirajoja esimerkiksi korsettitopilla tai muulla myötäilevällä topilla

Laihat jalat ? Esittele niitä pitkä tunikatoppi päällä, jolloin katse kiinnittyy alaspäin

Sileä ja kaunis selkä? Tervehdi toppeja jotka ovat selästä avonaisia

Kaunis vyörätö? Korosta sitä, katso toppia joka kapenee vyötärölle

Ole varovainen kaulan alueellaBiletoppi

Suurimmassa osassa biletoppeja on yleensä paljon koristeita, varsinkin kaula-aukon kohdalla, joten pyri jättämään kaikki turha pois tältä alueelta. Biletoppi itsessään on erittäin kuuma ja tulinen varuste, pyri siis muussa keskittymään yksinkertaisempaa pukeutumiseen, kuten korvakoruissa ja rannerenkaissa. Koska sinulla on jo biletoppi missä on paljon enemmän muotoilua ja koristusta kuin muissa vaatteissa, pidä siis housut ja hameet yksinkertaisena. Voit lisätä esimerkiksi upen iltalaukun korostamaan kokonaisuuttasi.

Shoppailemaan

Katso täältä parhaat vaatekaupat shoppailuun